bulka od firmy LaLorraine, průměr 12 cm, gramáž 86g
maso samozřejmě pouze a jen od BJK
ledový salát jakýkoli čerstvý ledový salát NENAHRAZOVAT zelím, čínským zelím apod.!
sýr cheddar, popřípadě žlutý toustový sýr NENAHRAZOVAT eidamem!
dresink samozřejmě pouze a jen od BJK NENAHRAZOVAT kečupem, hořčicí!
cibulka zásadně červená a nikoliv bílá!
maso: předpokládaný počet porcí předem rozmrazíme nejlépe přes noc v chladničce. Pokud náhodou předpokládaný
počet porcí neprodáte, nevadí, díky již proběhlé tepelné úpravě našich burgrů vydrží v chladu i další dva dny.
bulka: rozmrazíme při pokojové teplotě během pár desítek minut. Po rozmražení vydrží v chladu až 3 dny měkká
v neporušeném original igelitovém obalu.
opékač bulek
typ: topinkovač ECG ST 968
čas přípravy: automaticky (bulka vyskočí sama - 1,5 min.)
teplota: stupeň hřátí 4 - 5
bulku zásadně nepřipravujeme
v mikrovlnné troubě
kontaktní gril pro přípravu masa
typ: jakýkoli kontaktní gril s nepřilnavým povrchem
čas přípravy: 1,5 minuty
teplota: 200°C
maso zásadně nepřipravujeme
ve fritéze
nebo grilovací deska pro přípravu masa
typ: jakákoli gril. deska s hladkým povrchem
čas přípravy: 1,5 minuty z každé strany
teplota: 200°C