BURGR JAKO KRAVA

Dodržení správného
postupu přípravy
a složení ingrediencí....

... zaručí správnou chuť Burgru jako kráva

Šipka

správné INGREDIENCE

Chci stáhnout verzi pro tisk na A4

bulka od firmy LaLorraine, průměr 12 cm, gramáž 86g
maso samozřejmě pouze a jen od BJK
ledový salát jakýkoli čerstvý ledový salát NENAHRAZOVAT zelím, čínským zelím apod.!
sýr cheddar, popřípadě žlutý toustový sýr NENAHRAZOVAT eidamem!
dresink samozřejmě pouze a jen od BJK NENAHRAZOVAT kečupem, hořčicí!
cibulka zásadně červená a nikoliv bílá!

správná PŘEDPŘÍPRAVA

maso: předpokládaný počet porcí předem rozmrazíme nejlépe přes noc v chladničce. Pokud náhodou předpokládaný
počet porcí neprodáte, nevadí, díky již proběhlé tepelné úpravě našich burgrů vydrží v chladu i další dva dny.

bulka: rozmrazíme při pokojové teplotě během pár desítek minut. Po rozmražení vydrží v chladu až 3 dny měkká
v neporušeném original igelitovém obalu.

doporučené SPOTŘEBIČE

opékač bulek
typ: topinkovač ECG ST 968
čas přípravy: automaticky (bulka vyskočí sama - 1,5 min.)
teplota: stupeň hřátí 4 - 5

bulku zásadně nepřipravujeme
v mikrovlnné troubě

 

kontaktní gril pro přípravu masa
typ: jakýkoli kontaktní gril s nepřilnavým povrchem
čas přípravy: 1,5 minuty
teplota: 200°C

maso zásadně nepřipravujeme
ve fritéze

 

nebo grilovací deska pro přípravu masa
typ: jakákoli gril. deska s hladkým povrchem
čas přípravy: 1,5 minuty z každé strany
teplota: 200°C

správný POSTUP

1
vložíme rozmraženou bulku do toustovače a současně vložíme rozmražené maso
do kontaktního grilu rozpáleného na 200°C
2
vyjmeme bulku z topinkovače (správně opečená bulka viz. obr. 1) a současně
odklopíme kont. gril a na správně opečené maso (viz. obr. 6) vložíme sýr
3
na obě vnitřní strany bulky naneseme dresink (obr. 2) a na spodní část bulky
vložíme nasekaný, nebo natrhaný ledový salát (obr. 3)
4
na ledový salát položíme maso s již rozteklým sýrem (obr. 4) a naskládáme ostatní zeleninu, tj.: rajče,
nakládaná okurka a červená cibulka (obr. 5)
5
přiklopíme vrchní část bulky s dresinkem a ihned servírujeme
bulku
opečeme
do křupava
naneseme
dresink
naskládáme
ledový
salát
 
vložíme maso
s již rozteklým
sýrem
 
naskládáme
ostatní
zeleninu
 
přiklopíme
vrchní bulku
s dresinkem
servírujeme